top of page

Hvordan kommer du igang?

Vores fokus har fra starten af været at gøre alle de nye trælse dokumentationskrav simple og lettere for SMV segmentet. Vi glæder os til at hjælpe, rådgive og stille vores platform til rådighed, så selv den lille tømrermester får viden og forståelse for hvor simpel et LCA regnskab kan laves. Så følg den simple guide herunder.

Registrer.png

01

Ring eller udfyld formular

På forsiden har vi gjort det simpelt at komme igang. Du skal bare udfylde formularen med virksomhedens navn, CVR nr., telefon og antal forventet bygninger.

Ellers kan du også ringe på 70 60 31 30, hvor vores dygtige medarbejdere tager telefonen.

02

Du bliver kontaktet

Efter at du har registreret dig hos Nullcarbon, bliver du kontaktet og vejledt igennem processen. Du modtager et skriftlig tilbud og ved accept sættes LCA processen igang.

Kontrakt.jpeg
materialer-tra-di-byggeri.webp

03

Materiale udveksling

Nullcarbon beder dig om lister på samtlige materialer der skal bruges i byggeriet, samt hvor i byggeriet de er brugt. Hvis I har epdér på materialerne modtages de også ellers har vi en database med ca. 10000 epdér, som kan bruges.

04

LCA rapporten

Nullcarbon udarbejder rapporten i tæt dialog med kunden, så byggeriet kan ibrugtages. Det er et lovkrav at der skal udarbejdes en LCA rapport, da myndighederne skal lave stikprøve kontrol.

rapporter.png
bottom of page